Prijsetiketten

Het zijn de prijsetiketten waar het bij Etikettenkoning 60 jaar geleden allemaal mee is begonnen. Wij leveren prijsetiketten voor ieder model en type prijstang. Zelf zijn wij distributeur voor SATO prijsetiketteer-apparatuur. De prijsetiketten leveren wij ook voor merken als METO, CONTACT, BLITZ, HALLO, Herlitz, Tovel, Open Data etc.

Van blanco prijsetiketten tot full-colour prijsetiketten

Etikettenkoning levert de prijsetiketten en codeeretiketten in wit, maar ook in kleuren (eventueel fluor kleuren). Dat kan blanco, maar ook bedrukt met naam en/of logo. Dit kan tot een full-colour bedrukking. Ook hebben we standaard codeeretiketten voor datumcodering, bedrukt met “Tenminste houdbaar tot:” of “Te gebruiken tot:” uit voorraad leverbaar. Onze etiketten zijn speciaal voor de foodsector voorzien van een speciale diepvriesbelijming.

Prijsetiketten met diepvriesbelijming

Onze prijsetiketten en codeeretiketten kunt u bestellen met een afneembare, permanente, extra permanente of diepvriesbelijming. Veel blanco formaten prijsetiketten hebben we uit voorraad leverbaar. Voor bedrukte prijsetiketten en codeeretiketten geldt een levertijd van ca. 2-3 weken.

Meer weten over onze prijsetiketten?

Heeft u vragen en of opmerkingen of een prijsaanvraag, bel dan met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en u ontvangt van ons direct een scherp voorstel voor uw prijsetiketten.

Lees meer