Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Prijskaartjes

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies

Uw producten voorzien van prijskaartjes

Bent u op zoek naar prijskaartjes of prijslabels om te bevestigen aan bijvoorbeeld kledingstukken? Dan bent u bij Etikettenkoning.nl aan het juiste adres! Zo heeft u bij ons de keuze uit blanco of bedrukte prijskaartjes. Met behulp van een etikettenprinter kunt u prijskaartjes voorzien van alle informatie die u nodig acht. Denk hierbij aan prijs- en artikelinformatie en de barcode. Heeft u de prijslabels liever bedrukt? Geen enkel probleem, wij verzorgen dit graag voor u.

Verschillende formaten, kleuren en materiaalsoorten

Wij kunnen uw prijskaartjes of -labels in verschillende formaten en kleuren bedrukken. Van 1 kleur tot en met full-colour in verschillende materiaalsoorten. Kiest u ‘gewone’ papieren kwaliteit of heeft u toch liever hufterproof kwaliteit? De keuze is aan u!

U kunt uw prijskaartje of prijslabel voorzien van een perforatie tussen de labels om het kaartje aan het desbetreffende artikel te hangen middels uw ridderspoor of textielpin. De rugzijde van het prijskaartje kunnen wij voorzien van een black-mark. Dit is een zwarte balk ten behoeve van het lezen door uw etikettenprinter of volautomaat.

Etikettenkoning.nl levert u een totaalpakket

Wij leveren ook een totaalpakket aan als u dit wenst. Denk hierbij aan producten zoals riddersporen, etikettenprinters en software. Zo bestelt u uw benodigde producten gemakkelijk in één keer bij Etikettenkoning.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over de mogelijke kleuren, formaten, materiaalsoorten voor uw prijskaartjes of prijslabels? Neem dan contact met ons op via 073-5941029 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Prijskaartjes
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten