Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Spaarkaarten

Spaarkaarten en spaarzegels zijn bij uitstek de marketingtools om klanten aan je te binden.

Spaarkaarten kunnen uiteraard in allerlei vormen en maten door ons geproduceerd worden. Wij kunnen spaarkaarten in principe leveren op elk gewenst formaat. Het formaat welke wij het meest hanteren is een formaat van 345 x 170 mm open en gevouwen 115 x 170 mm. Wij gebruiken hiervoor een 300 grams karton, maar ook hierin zijn vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook een kleine enkele spaarkaart laten bedrukken, welke klanten in hun portemonnee kunnen meenemen.

Wij kunnen spaarkaarten van 1 kleur tot wel full-colour bedrukken, éénzijdig of tweezijdig. Ook kunt u bij ons terecht voor spaarzegels, zowel gegomde spaarzegels als zelfklevende spaarzegels op rollen. Klik daarvoor op onderstaande link.

Heeft u vragen omtrent deze spaarkaarten? Belt u ons voor advies op 073-5941029 of mailt u ons het door u gewenste formaat, aantal kleuren bedrukking en aantal, dan zullen wij een goed voorstel doen voor uw spaarkaart!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Spaarkaarten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten