Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kortingsetiketten

Producten worden vaak met korting verkocht. Daarvoor gebruikt men kortingsetiketten op talrijke manieren. Wij kunnen naar wens iedere kleur, afmeting en vorm (rechthoekig, vierkant of rond) produceren.
Wilt u dat het etiket permanent blijft plakken, of moet het nog verwijderbaar zijn van uw artikelen? Alles is bij ons mogelijk!

Wilt u meer informatie over onze kortingsetiketten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-5941029 of stuur een e-mail naar info@etikettenkoning.nl.
Wanneer u direct een prijs wil aanvragen kunt u het formulier "offerte aanvragen" invullen. U ontvangt dan spoedig een passend voorstel.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kortingsetiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten