Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Aluminium Sluitclips

Lengte 37 mm en 5 mm breed. Met deze sluitclips kunt u alle voorkomende plastic en folie verpakkingen sluiten. Deze sluitclips worden veel gebruikt bij bakkerijen, snoepwinkels en gift-shops.

Deze aluminium sluitclipjes, ook almiclips genoemd, zijn eenvoudig in gebruik en per doosje van 10.000 stuks te verkrijgen. Ze zijn eenvoudig in gebruik. u geeft de krop van de zak een draai/twist en buigt de aluminium sluitclip om de krop, zodat deze goed sluit.

De sluiting is vele malen te hersluiten.

Heeft u vragen of interesse in dit product, vraagt u dan een offerte aan, via de link hier rechts of mailt u naar info@etikettenkoning.nl. u kunt natuurlijk ook bellen naar 073-5941029.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Aluminium Sluitclips
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten