Naametiketten en sieretiketten

Naametiketten, ook wel sieretiketten genoemd, worden door Etikettenkoning geproduceerd voor vooral marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld naametiketten met logo en adresgegevens van detaillisten zoals boekhandel, bakkerijen, verfwinkel, muziekzaak, etc. Onze naametiketten zijn ook handig om uw klant erop te attenderen dat u gaat verhuizen. Plak op elke factuur een opvallend etiket met uw nieuwe adres!

Gepersonaliseerde naametiketten op maat

Het is mogelijk om deze naametiketten in zeer veel verschillende modellen en formaten te verkrijgen. Deze naametiketten of sieretiketten kunnen we al produceren vanaf 500 stuks.

Omdat deze etiketten vaak worden gebruikt om ergens het accent op te leggen, kunnen wij deze in verschillende kleuren en uitvoeringen drukken. Bijvoorbeeld een fluorescerende achtergrond met zwarte opdruk voor een nieuw rekeningnummer. Doeltreffend, goedkoper dan nieuw drukwerk en opvallend!

Meer informatie over naametiketten of sieretiketten?

Heeft u een prijsaanvraag klikt u dan op de link hiernaast of belt u met 073-5941029 voor een goed voorstel voor uw sieretiketten, rekeningnummeretiketten of naametiketten.

Lees meer