Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Houtlabels

  • snelle offerte
  • vele formaten leverbaar
  • bedrukking t/m full-colour
  • bedrukking aan 2 zijden mogelijk
  • diverse materialen leverbaar
  • ook kleinere oplages leverbaar
  • beschrijfbaar met pen of permanent marker
  • deskundig advies

 

Coderen van uw houtopslag met houtlabels

Houtlabels zijn kunststof kaartjes of kunststof labels die Etikettenkoning levert in een grote variatie aan formaten en kleuren, welke veel gebruikt worden voor het coderen van hout bij houtopslag of
warehousing van hout. Met of zonder een ponsgat (perforatie). Ook kunnen wij verschillende diktes leveren. Uiteraard kunnen deze houtlabels ook van karton geproduceerd worden, maar dan is de levensduur van een korte duur. Zeker voor buiten is dit niet te adviseren.

Blanco of bedrukte houtlabels

Een en ander hangt ook af van de aantallen die u nodig heeft. Wij leveren zowel bedrukte als onbedrukte houtlabels. Onze plastic houtlabels zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. De houtkaartjes worden veelal in de houtbranche gebruikt om de diverse houtsoorten en houtbewerkingen aan te duiden.

Voor advies of vragen, belt u ons gerust. Vraag direct een prijs aan en bel 073 – 5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor onze kunststof houtkaartjes of houtlabels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Houtlabels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten