Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Bedrukte tape (75 mm)

Bedrukte tape wordt door Etikettenkoning.nl geleverd in verschillende breedtes en in verschillende tapekwaliteiten.

Het een en ander hangt af van de toepassing waarvoor u de bedrukte tape gaat gebruiken. De meeste bedrukte tape wordt door bedrijven gebruikt als reclame-uiting of andere promotionele doeleinden, voorzien van naam en/of logo van de klant.

Bedrukte tape kan door de klant worden aangebracht met een handdozensluiter, maar uiteraard ook door middel van een volautomatische inpaklijn.

Er zijn verschillende soorten tape, die zich laten onderscheiden door bijvoorbeeld de lijmlaag en de zogenoemde drager. Voor bedrukte tape adviseren wij over het algemeen een PVC tape. Deze tape is over het algemeen sterker en mooier te bedrukken.

Bedrukte PVC tape is uitermate geschikt voor het sluiten van kartonnen dozen. PVC bedrukte tape heeft als eigenschap dat deze direct al goed hecht aan de doos.

Bel 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een prijsaanvraag of meer informatie over bedrukte tape.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Bedrukte tape (75 mm)

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten