Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Handy handle labels

  • snelle offerte
  • vele formaten leverbaar
  • bedrukking t/m full-colour
  • bedrukking aan 2 zijden mogelijk
  • diverse materialen leverbaar
  • ook kleinere oplages leverbaar
  • deskundig advies

 

Handy Handles op maat

Handy Handle labels maken tegenwoordig een essentieel onderdeel uit van ons assortiment. Daarom bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Etikettenkoning levert bedrukte Handy Handles volledig naar uw wens.

Handles Handles als marketingtool

Wilt u de plakhandvaten voorzien van uw huisstijl? Dat is geen enkel probleem! Het merendeel van de Handy Handles wordt echter bedrukt in huisstijl met naam en logo van het bedrijf. Dit kan van één unikleur tot en met full-colour. En dat al vanaf 500 stuks.

Naast dat de Handy Handle labels enorm handig zijn, dragen ze bij aan uw marketing doordat de huisstijl verwerkt is. Dat zorgt net voor dat extra beetje naamsbekenheid en herkenbaarheid wanneer de doos met Handy Handle gezien wordt.

Ons standaard Handy Handle label formaat is 45 x 474 mm.

Multi inzetbaar

In feite zijn de handy handles heel breed inzetbaar. Deze labels kunnen op iedere doos geplakt worden tot een gewicht van ca. 20 kilogram.

Meer informatie krijgen over onze Handy Handles?

Bel 073-5941029 voor een prijsaanvraag of méér informatie of mail ons vandaag nog aan info@etikettenkoning.nl voor een prijs en wij zullen u dezelfde dag nog een prijs geven voor uw handy handle labels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Handy handle labels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten