Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Spiegelhangers

Spiegelhangers en deurhangers worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld in de auto-industrie na gedaan onderhoud aan een auto of vrachtwagen, maar ook bijvoorbeeld bij deur aan deur promoties. Ook kunt u deze eye-catchers gebruiken in bijvoorbeeld hotels als een niet storen of kamer opruimen a.u.b.-mededeling.

Etikettenkoning.nl kan Uw spiegelhanger of deurhanger produceren in verschillende materialen en formaten. Wij kunnen deze spiegelhangers en deurhangers bedrukken tot en met full-colour kwaliteit.

Heeft u vragen c.q. opmerkingen, belt u dan met 073-5941029 of mailt u even naar info@etikettenkoning.nl en wij zullen u helpen met een goed advies en u snel een goed voorstel doen voor deze spiegelhangers en/of deurhangers.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Spiegelhangers
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten