Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kistetiketten

Kistetiketten zijn in een standaard formaat van 35 x 230 mm uit voorraad leverbaar. Deze kistetiketten worden 3-baans op een rol geleverd. Rollen per 2.000 stuks. Het materiaal is een Monotex van 150 my dikte.

Men kan kistetiketten natuurlijk voor tal van doeleinden gebruiken. Kistlabels worden echter vooral gebruikt om natuurlijk kisten en kratten te voorzien van informatie. De kistlabels uit voorraad zijn wit. Bij grotere aantallen is het natuurlijk ook mogelijk om de labels in andere kleuren te leveren.

Heeft u een prijsaanvraag voor onze kist etiketten, klikt u dan op de link hiernaast of belt u met 073-5941029 en wij maken u een goed voorstel voor onze kistlabels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kistetiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten