Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Bagagelabels

Bagagelabels: handig voor op (zaken)reis!

Bagagelabels of kofferlabels maken tegenwoordig een essentieel onderdeel uit van ons assortiment. Wij hebben een standaard formaat bagagelabel van 50 x 213 mm in verschillende kleuren uit voorraad leverbaar. Wilt u liever bedrukte bagagelabels? Uiteraard kunnen bagagelabels geheel naar uw gewenste bedrukking worden geproduceerd.

Het merendeel van de bagagelabels wordt vaak bedrukt met naam en logo van het bedrijf. Dit kan aan één of twee zijden. U kunt uw bagagelabels al bestellen vanaf 500 stuks van 1 kleur t/m full-colour!

Bagagelabels in ieder formaat

Uw bagagelabels worden gedrukt op standaard formaat 50 × 213 mm. Uiteraard kunnen we, indien gewenst, ook op een afwijkend formaat leveren. We hebben verschillende stansvormen beschikbaar voor afwijkende formaten. Speciaal maatwerk is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Vanzelfsprekend leveren wij ook ticketmapjes. Zo kunt u alles onder één dak onderbrengen.

Bagagelabel als codeerlabel

Bagagelabels worden natuurlijk in de reisbranche gebruikt, maar deze labels kunnen ook gebruikt worden voor het aanbrengen van een codering of aanduiding. Denk bijvoorbeeld aan allerlei producten waarop u bijvoorbeeld geen zelfklevend etiket kunt plakken, maar wel een bagagelabel aan kunt hangen omdat het ook weer gemakkelijk verwijderbaar moet zijn. De labels zijn dus zeer geschikt voor op containers, emmers, fietsen, auto-stuurwielen en vele andere toepassingen.

Wilt u bagagelabels laten maken of printen? U kunt telefonisch contact opnemen of direct online een offerte aanvragen. Binnen 2 uur ontvangt u van ons reactie!

Lees meer

Offerte aanvragen voor Bagagelabels


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten