Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Bril etiketten

• snelle offerte
• blanco kunststof
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

*in overleg met productie

 

Standaard bril etiketten

Bril etiketten, in de volksmond ook wel halter etiketten genoemd worden door Etikettenkoning geproduceerd op een formaat 56 x 13 mm. Het zijn witte PP kunststof etiketten. Deze kunnen zowel met een thermo direct- als met een thermo-transfer etikettenprinter worden ingeprint.

Veel gebruikt door opticiens

Deze etiketten worden door zijn vorm veel gebruikt bij opticiens in de brillen branche. Zijn eenvoudig om een bril montuur te slaan en dan aan elkaar geplakt. Hierdoor kunt u toch eenvoudig alle informatie op het etiket kwijt en heeft u niet meteen een groot etiket aan een relatief klein product hangen. Dit grote voordeel maakt dit type etiket ook bruikbaar voor de juweliers branche.

Juweliers etiketten inprinten met uw eigen etikettenprinter

Deze etiketten kunnen wij voor u zijn geheel bedrukken, maar wij leveren ook  etikettenprinters waarmee u deze etiketten eenvoudig zelf kunt inprinten. Met deze etikettenprinters wordt gratis labelsoftware meegeleverd waarmee u zelf de etiketten kunt ontwerpen en voorzien van een logo,
barcode en eventueel een houdbaarheidsdatum.

Wilt u advies op maat over welke bril etiketten de beste oplossing voor u zijn? Bel dan naar 073-5941029, of mail naar info@etikettenkoning.nl of klik op offerte aanvragen. Wij adviseren U graag.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Bril etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten