Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Dagcoderingsetiketten

Etikettenkoning levert al jaren dagcoderingsetiketten en kleurcoderingssystemen. Als u uw keuken of koeling op orde wilt hebben, dan zijn de dagcoderingsetiketten in de vorm van een kleurcoderingssysteem onmisbaar.

De etiketten zijn 20 mm rond en zitten per 1.000 etiketten op een rol. Per dag heeft u een andere kleur. We verkopen ze als complete weeksets maar u kunt ook slechts enkele dagen van de week kopen. Zoals u ziet kunnen wij u ook voorzien van een handige etikettendispenser, in diverse breedtes, zodat u al naar gelang het aantal rollen dat u in de dispenser wilt doen, een bredere dispenser kunt aanschaffen.(80 mm, 150 mm en zelfs 250 mm).

Heeft u specifieke wensen over hoe uw etiket eruit zou moeten zien? Laat het ons dan weten en wij gaan de labels produceren zoals u dat graag van ons ziet. Er zijn dan diverse afmetingen en materiaalsoorten mogelijk.

Bel voor een aanvraag: 073 - 5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor deze dagcodeeretiketten of kleurcoderingssystemen.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Dagcoderingsetiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten