Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Dagcoderingsetiketten

• snelle offerte
• bedrukking t/m full-colour
• in vele formaten leverbaar
• onze standaard dagcoderings etiketten uit voorraad leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar (in overleg met productie)

 

HACCP etiketten: dagcoderingsetiketten

Etikettenkoning levert al jaren dagcoderingsetiketten (HACCP etiketten) en kleurcoderingssystemen. Als u uw keuken of koeling op orde wilt hebben, dan zijn de dagcoderingsetiketten in de vorm van een kleurcoderingssysteem onmisbaar.

Wij leveren standaard coderingsetiketten of maatwerk

De HACCP etiketten zijn 20 mm rond en zitten per 1.000 etiketten op een rol. Per dag heeft u een andere kleur. We verkopen ze als complete weeksets maar u kunt ook slechts enkele dagen van de week kopen. Deze etiketten zijn uit voorraad leverbaar!

Uiteraard kunt u de etiketten laten bedrukken in het formaat en lay-out die u wenst. Neem daarvoor contact met ons op en wij zorgen dat u een goed en vrijblijvend voorstel per e-mail ontvangt.

Handige hand etikettendispensers

Zoals u ziet kunnen wij u ook voorzien van een handige hand etikettendispenser, in diverse breedtes, zodat u al naar gelang het aantal rollen dat u in de dispenser wilt doen, een bredere dispenser kunt aanschaffen (80 mm, 150 mm en zelfs 250 mm).

Heeft u specifieke wensen over hoe uw etiket eruit zou moeten zien? Laat het ons dan weten en wij wij produceren de labels voor u. Er zijn dan diverse afmetingen en materiaalsoorten mogelijk.

Bel voor een aanvraag: 073 – 5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor deze dagcodering etiketten of kleurcoderingssystemen.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Dagcoderingsetiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten