Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Golflabels

Golflabels worden gebruikt om uw golfset te voorzien van uw naam en gegevens. Ook kunnen we de golflabels bedrukken tot en met full-colour met uw gegevens of voor het communiceren van de huisregels. Onze golflabels zijn gemaakt van recyclebaar kunststof.

De labels zijn bestand tegen regen en wind. Bij grotere aantallen kunnen we de golflabels maken in een speciaal door u gewenst formaat.

U kunt deze golflabels natuurlijk op een eenvoudige manier bekostigen door middel van sponsoring. U laat de naam en/of logo van de sponsor bedrukken aan één zijde van het golflabel en aan de andere zijde kunnen de golfers hun score bijhouden.

Is uw interesse gewekt? Heeft u vragen? Mail dan naar info@etikettenkoning.nl, klikt u op bijgaande link voor een offerte aanvraag of belt u met 073-5941029 en wij maken een goed voorstel voor uw golflabels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Golflabels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten