Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Containerlabels

Containerlabels zijn gemaakt van een recyclebaar kunststof. De labels zijn verkrijgbaar tot zeer grote formaten. Door het speciale grote formaat zijn de labels goed zichtbaar op afvalcontainers. Containerlabels worden veel gebruikt door afvalverwerkers om aan containers een melding mee te geven.

De chauffeur kan hierop aangeven wat er met de container moet gebeuren. Bijvoorbeeld dat er een defect is ontstaan aan een container of dat de container onjuist wordt gebruikt door de gebruiker.

Heeft u interesse in onze containerlabels? Bel ons dan met uw vraag: 073-5941029 of stuur een e-mail naar info@etikettenkoning.nl. Wij staan u graag te woord.

Mocht u een prijsaanvraag willen doen, klikt u dan op de link hiernaast of bel met bovenstaand telefoonnummer en wij maken u een goed voorstel voor onze containerlabels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Containerlabels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten