Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Sleuflabels

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies

 

Sleuflabels worden o.a. veel gebruikt in de tuinbouw om planten, struiken en bomen te labelen. Etikettenkoning.nl levert sleuflabels op rollen of op A4 vellen. U kunt deze labels printen met een laserprinter, of met een etikettenprinter.
Wij leveren sleuflabels in diverse formaten en materiaalsoorten.

Een sleuflabel wordt echter ook veel gebruik in de logistiek of in de foodsector. Denk aan het labelen van bijvoorbeeld containers, emmers of kratten.

Behalve het leveren van sleufetiketten kunnen wij u een bijpassende etikettenprinter aanbieden. Deze is met een gebruiksvriendelijke software eenvoudig te installeren.

Wilt u uw sleufetiketten laten bedrukken? Dit is uiteraard mogelijk.
Wij bedrukken sleufetiketten in ieder beschikbaar formaat t/m full color. Voor meer informatie over bedrukte sleufetiketten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in sleuflabels? Bel ons op tel: 073-5941029 of stuur een e-mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed advies of een offerteaanvraag.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Sleuflabels

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten