Over Etikettenkoning

Dé etiketten specialist met ruim 60 jaar ervaring in etiketten, labels en printers

Bent u op zoek naar etiketten, labels, etiketten printers, etiketten dispensers of tape? Dan bent u bij Etikettenkoning aan het juiste adres! Etikettenkoning is uw specialist voor alle mogelijke etiketten, printers en andere toebehoren. Met ruim 60 jaar ervaring in etiketten en codering adviseren wij u graag voor de juiste oplossing. Wij bieden een ruim assortiment etiketten en labels in allerlei materiaalsoorten en maten met toebehoren. Zo hebben wij etikettenprinters van SATO, ZEBRA, TOSHIBA, AVERY, Standalone en Evolis en kunt u ook voor labelsoftware bij ons terecht.

Etiketten
Wij hebben een groot assortiment bedrukte en blanco etiketten, zowel op rol als vellen, voor de meest uiteenlopende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan prijsetiketten, naametiketten, kunststof etiketten, etiketten in de voedingsbranche, bandenetiketten, thermo etiketten, transferetiketten, laserveletiketten, magneetetiketten en sleuf- en steeketiketten. De etiketten zijn gemaakt van diverse materialen en zijn voorzien van verschillende belijmingen.

Labels
Wij hebben alle druktechnieken in huis en produceren diverse soorten labels voor uiteenlopende branches. Zo bieden wij kofferlabels voor de reisbranche, dymo labels, fietslabels, sleutellabels, kratlabels voor de tuinbouw sector en kledinglabels als kledingkaartjes voor de modebranche. Wij leveren ook de benodigde printers, zodat u zelf gegevens als prijs- en artikelinformatie met barcode kunt afdrukken. Tevens kunt u voor promotionele labels als spiegelhangers of tag-flyers bij ons terecht. Hiermee bereikt u potentiële klanten middels een bijzondere boodschap. Wat voor soort label u ook zoekt, bij ons vindt u de oplossing!

Heeft u vragen over onze etiketten, labels of printers? Wij informeren en adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!