Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

This Side Up Etiketten

• snelle offerte
• formaat         : 110 x 69 mm
• kleur opdruk : zwart
• materiaal      : glans wit papier
• belijming       : permanent klevend
• rollen a 500 stuks
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• uit voorraad leverbaar

 

Warehouse kan niet zonder this side up etiketten

In een warehouse of distributie centrum heb je al gauw te maken met pakketten waarvan je wilt dat ze aan de juiste zijde worden geopend. Dan is het handig om er snel even een etiket met de tekst this side up op te plakken. Dit geeft een hogere attentiewaarde aan het pakket  waarin de producten zitten. Bovenstaand hebben we u geïnformeerd over ons standaard  This side up etiket dat wij uit voorraad leveren.

Maatwerk This side up etiket

Natuurlijk kunnen wij ook maatwerk voor U produceren. Dus het formaat dat U wenst, evt met een afneembare belijming en met de tekst en/of logo dat U wenst t/m full-colour bedrukt. Heeft U vragen/opmerkingen laat het ons weten. Wij staan U graag te woord met deskundig advies.

Tevens kan Etikettenkoning.nl u een handige etikettendispenser leveren. Altijd gemakkelijk. Geen verdwaalde rollen etiketten meer.

Voor vragen en of opmerkingen of bestellingen van zowel deze etiketten als handetikettendispensers belt u met 073-5941029 of stuur een e-mail naar info@etikettenkoning.nl   Wij zullen u dan een scherp voorstel maken voor deze breekbaar etiketten.

 

 

 

This Side Up etiketten levert Etikettenkoning.nl in het formaat 110 x 80 mm. Deze This Side Up etiketten zitten per 500 stuks op een rol. Wij maken u hiervoor graag een voorstel.

Tevens kan Etikettenkoning.nl u een handige etikettendispenser leveren. Altijd gemakkelijk. Geen verdwaalde rollen etiketten meer.

Voor vragen en of opmerkingen of bestellingen van zowel deze This Side Up etiketten als onze handetikettendispensers belt u met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl
Wij zullen u dan een scherp voorstel maken voor deze This Side Up etiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor This Side Up Etiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten