Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kunststof labels uit voorraad

Onze kunststof labels uit voorraad hebben een formaat van 80 x 150 mm en zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van een goede kwaliteit kunststof en kunnen tegen een stootje. Practisch onscheurbaar. Onze kunststof labels zijn goed beschrijfbaar met pen of permanent marker.

Wilt U onze kunststof voorraad labels bestellen ? belt U dan met 073-5941029. Voor een offerte klikt U  hieronder op de offerte link.

Natuurlijk kunnen wij Uw labels ook in een ander formaat produceren en/of bedrukken. neemt U hiervoor even contact met ons op !

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kunststof labels uit voorraad
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten