Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Markeringslint

Markeringslinten die door Etikettenkoning.nl worden geproduceerd, wordengebruikt voor vele toepassingen. Dat kunnen commerciële toepassingen zijn, zoals aanduidingen van acties in winkels of het sponsoren d.m.v. gebruik van afzetlint voor verschillende evenementen (fietscross, ATB, motocross, tractor-pulling, wieler-wedstrijden, wandeltochten en vele andere sport-evenementen). Men kan door middel van het gebruik van afzetlinten reklame maken voor de sponsoren en hiermee de kosten van het gebruik van de afzetlinten eenvoudig terug verdienen.

Ook worden markeringslinten(afzetlint, afbakeningslint) gebruikt om een bepaald gebied te markeren, af te bakenen, of af te sluiten door politie, brandweer etc. We kunnen afzetlinten bedrukken t/m full-colour. Onze afzetlinten kunnen we produceren op zowel 50 mm al 75 mm breedte en op rollen van 250 meter als ook op rollen van 500 meter lengte.

We kunnen Uw bedrukking op het markeringslint leveren vanaf een minimale afname van 12 rollen. Belt u met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel of advies ivm uw nieuwe afzetlinten en wij maken een goed voorstel voor uw markeringslint , afbakeningslint of afzetlinten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Markeringslint
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten