Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Plantenpaspoort etiketten

Met de nieuwe verordening voor planten paspoorten is het belangrijk, dat Uw plantenpaspoort etiketten en sleufetiketten voorzien zijn van de juiste informatie. Wij kunnen U adviseren met de juiste sleufetiketten, juiste keuze voor de etikettenprinter en van het krasvrije inktlint dat U nodig heeft.
Ook kunnen wij U helpen bij het maken van de juiste lay-out. Etikettenkoning levert ook gebruiksvriendelijke labelsoftware waarmee U eenvoudig uw plantenpaspoort etiketten kunt ontwerpen en inprinten.

Bij wat kleinere aantallen kunt U gebruik maken van de desktop printer, waarmee U het planten paspoort kunt printen. Bij grotere aantallen kunt U kiezen voor onze SATO CL4NX thermal transferprinter om uw planten paspoort etiketten te bedrukken.

Nieuwe verordening Planten Paspoort

 

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Plantenpaspoort etiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten