Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Coupon etiketten

Een coupon etiket wordt met name gebruikt in on-pack promotiecampagnes om uw doelgroep actiematig te benaderen. Full colour inprinting en aanwezigheid van uw huisstijl kunnen daarbij niet ontbreken.

Enkel laagse coupon etiketten

Bij een enkel laags coupon etiket is het etiket niet hersluitbaar, omdat slechts de twee buitenste randen van het etiket vastgelijmd zijn. Het centrale deel van het coupon etiket is niet belijmd en dus makkelijk verwijderbaar. Een coupon (enkellaags) etiket wordt veelal gebruikt voor commerciële doeleinden zoals spaar- of refundacties waarbij interactie met de eindgebruiker centraal staat
en er per etiket een unieke nummering of code in is verwerkt.

Met een coupon etiket voorkomt u dat een klant een coupon meermaals kan gebruiken.

Coupon etiketten bestellen bij Etikettenkoning?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-5941029 of stuur ons een e-mail naar info@etikettenkoning.nl. Wilt u direct een prijs aanvragen? Vraag dan direct een offerte aan, u ontvangt binnen 2 uur van ons een reactie.

 

 

 

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Coupon etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten