Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Thermo Transfer etiketten

Thermo transfer etiketten produceert Etikettenkoning vooral voor de branches waar de duurzaamheid een belangrijke factor is. Deze etiketten kunnen wij in vele verschillende belijmingen leveren. Bij thermo transfer etiketten gebruikt U carbonlinten in Uw etikettenprinter. Ook die kunnen wij U leveren voor elke printer in de markt. Voor linten klik hier --> Carbonlinten 

Wij hebben veel verschillende stansmessen, waarmee wij vele verschillende formaten etiketten kunnen leveren.

We kunnen deze thermo transferetiketten natuurlijk ook voor u bedrukken t/m full-colour, voorzien van uw logo en/of naam. Wat u wenst!

Wilt u een prijsaanvraag doen, klikt u de link hiernaast of bel naar 073-5941029 en wij maken een goed voorstel voor uw thermo transfer etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Thermo Transfer etiketten

Rolmaten

Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten