Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Sleufetiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies

Wat is een sleufetiket?

Een sleufetiket is een soort etiket dat wordt gebruikt om producten te identificeren en te labelen. Het is een smal strookje papier of kunststof dat in een sleuf of houder wordt geschoven, meestal aan de voorkant van een product of plank. Met een permanent marker of met een printer kunt u het label personaliseren.

Sleufetiketten voor diverse toepassingen

Sleufetiketten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld bij tuincentra, om de platen, struiken en bomen goed te kunnen labelen, of in winkels, magazijnen of bijvoorbeeld bibliotheken om producten of boeken te labelen.

Sleufetiketten in diverse formaten

Etikettenkoning.nl deze sleufetiketten ook op rollen of vellen, zodat u ze kunt printen met een laser -of inkjetprinter of met een etikettenprinter of labelprinter. Etikettenkoning.nl levert sleufetiketten in diverse formaten en materiaalsoorten.

Zelf schrijven of bedrukken met etikettenprinter

Een sleufetiket wordt echter ook gebruikt om bijvoorbeeld een emmer, container of fiets te labelen. Behalve voor de labels zorgen wij graag voor een bijbehorende etikettenprinter met software. Tevens adviseren wij u graag bij het te gebruiken lint voor in uw sleufetiketten printer.

Vul uw offerte aanvraag in, of bel met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed advies of een offerteaanvraag.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Sleufetiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten