Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Sleufetiketten

Sleufetiketten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld bij tuincentra, om de platen, struiken en bomen goed te kunnen labelen. Men kan erop schrijven met een permanent marker, maar natuurlijk levert Etikettenkoning.nl deze sleufetiketten ook op rollen of vellen, zodat u ze kunt printen met een laser -of inkjetprinter of met een etikettenprinter c.q labelprinter. Etikettenkoning.nl levert sleufetiketten in diverse formaten en materiaalsoorten.

Een sleufetiket wordt echter ook gebruikt om bijvoorbeeld een emmer, container of fiets te labelen. Behalve voor de labels zorgen wij graag voor een bijbehorende etikettenprinter met software. Tevens adviseren wij u graag bij het te gebruiken lint voor in uw sleufetiketten printer.

Vul uw offerte aanvraag in, of bel met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed advies of een offerteaanvraag.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Sleufetiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten