Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Onderhoud labels

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

 

*in overleg met productie

Beschrijfbaar met pen of permanent marker

Onderhoudslabels maken is tegenwoordig een essentieel onderdeel uit ons assortiment. Hiervoor bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Etikettenkoning.nl levert u zowel blanco als gekleurde onderhoudslabels uit voorraad. Het merendeel van de onderhoudslabels wordt echter bedrukt met naam en logo van het bedrijf. Dit kan aan één of twee zijden van 1 kleur t/m full-colour en al vanaf 500 stuks.

Onderhoudslabels op maat naar wens geproduceerd

Ons standaard formaat is 50 x 213 mm. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook onderhoudslabels op een afwijkend formaat leveren. Dit doen we altijd in overleg met onze productie, aangezien de onderhoudslabels na productie goed gelust moeten kunnen worden.

Eenvoudig verwijderbare onderhoudslabels

Onze labels worden steeds meer gebruikt als een soort codering of aanduiding, dus als codeerlabel. U kunt hierbij denken aan de logistieke branche of de chemie. Denkt u eens aan allerlei producten waarop u bijvoorbeeld geen zelfklevend etiket kunt plakken, maar wel een onderhoudslabel omdat het ook weer gemakkelijk verwijderbaar moet zijn.

Enkele voorbeelden hiervan zijn fietslabels, containerlabels, trouwlabels, golflabels, doorluslabels, kratlabels, emmerlabels, promotielabels, onderhoudslabels, t.h.t.-labels, datumlabels, marketinglabels, etc.

Bel 073-5941029 voor een prijsaanvraag of voor meer informatie of mail ons vandaag nog op info@etikettenkoning.nl. U ontvangt dezelfde dag nog een prijs voor uw onderhoudslabels!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Onderhoud labels

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten