Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Flangelabels

Bij Etikettenkoning BV bent U voor flangelabels  aan het juiste adres. Wij produceren ze voor U in het door U gewenste formaat t/m/ full-colour, zowel enkelzijdig als tweezijdig. De keuze is aan U.

De kaartjes zitten aan elkaar dmv een scheurperforatie.Ook kunnen  we deze flangelabels in ver-schillende diktes,leveren afhankelijk van de toepassing. Heeft U een vraag of opmerking over dit product belt U ons dan. Wilt U door ons gebeld worden, klik dan op  de Bel mij terug button

Heeft U een prijsaanvraag voor deze flangelabels? Klik dan op bel mij terug of vraag een prijs aan, door op offerte aanvragen te klikken.

Natuurlijk kunt U ook gewoon bellen naar 073-5941029 of mailen aan info@etikettenkoning.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

 

 

Lees meer

Offerte aanvragen voor Flangelabels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten