Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Wateroplosbare etiketten

Wateroplosbare etiketten zijn handig voor iedereen die met zelfklevende etiketten op retourverpakkingen werkt, zoals ziekenhuizen, laboratoria, cateraars, etcetera.

Iedereen die retourgoederen moet schoonmaken (zoals herbruikbare boxen, bakken, plastic of metalen containers, vaten) in de voedingsindustrie, brouwerij, chemie of bijvoorbeeld farmacie, wil natuurlijk dat de etikettenresten verwijderd zijn nadat deze goederen zijn schoongemaakt of uit de vaatwasser komen. De etiketten gaan niet alleen van uw producten, maar ze lossen in zijn geheel op.

Met onze wateroplosbare etiketten heeft u dit probleem letterlijk opgelost. Geen etiketresten meer aan uw producten! Deze etiketten kunnen wij zowel op rollen (die u via uw transfer-etikettenprinter kunt beprinten) als op vellen leveren, zodat u deze via uw laser- of inktjetprinter kunt beprinten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte, vult u hiernaast ons prijsaanvraag formulier in, of belt u met 073-5941029. Dan zullen wij u snel een goed voorstel doen voor onze wateroplosbare etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Wateroplosbare etiketten
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten