Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Wateroplosbare etiketten

Wateroplosbare etiketten zijn handig voor iedereen die met zelfklevende etiketten op retourverpakkingen werkt, zoals ziekenhuizen, laboratoria, cateraars, etcetera.

Wateroplosbare etiketten gemaakt van zetmeel

Iedereen die retourgoederen moet schoonmaken (zoals herbruikbare boxen, bakken, plastic of metalen containers, vaten) in de voedingsindustrie, brouwerij, chemie of bijvoorbeeld farmacie, wil natuurlijk dat de etikettenresten volledig verwijderd zijn nadat deze goederen zijn schoongemaakt of uit de vaatwasser komen. Met de wateroplosbare etiketten van Etikettenkoning is dat geen enkel probleem! Onze wateroplosbare etiketten worden vervaardigd uit zetmeel en gaan niet alleen van uw producten, maar ze lossen in zijn geheel op.

Geen etikettenresten meer!

Met onze wateroplosbare etiketten heeft u dit probleem letterlijk opgelost. Geen etiketresten meer aan uw producten! Deze etiketten kunnen wij zowel op rollen (die u via uw transfer-etikettenprinter kunt beprinten) als op vellen leveren, zodat u deze via uw laser- of inktjetprinter kunt beprinten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte, vult u hiernaast ons prijsaanvraag formulier in, of belt u met 073-5941029. Dan zullen wij u snel een goed voorstel doen voor onze wateroplosbare etiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Wateroplosbare etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten