Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Kofferlabels met insteekhoes

Kofferlabels met insteekhoes: deze duurzame kunststof kofferlabel wordt veelal gebruikt als gadget voor uw klanten. Onze duurzame kunststof kofferlabels met insteekhoes kunnen t/m full-colour worden bedrukt aan één zijde.

Omdat deze kofferlabels zijn voorzien van een insteekhoes aan de rugzijde, waar u bijvoorbeeld een visitekaartje in kunt steken of een kaartje met de bestemming erop, kunt u deze kofferlabels meerdere keren gebruiken. Het wordt daarom een duurzaam kofferlabel. Deze kofferlabels met insteekhoes worden indien gewenst geleverd met blanco witte tickets waarop Uw klanten hun naam en adresgegevens kunnen noteren.

Ook leveren wij transparante, rode en oranje kunststof kofferlabels met insteekhoes uit voorraad. Dit is handig, want deze hoeft u niet te laten bedrukken. u kunt er een visitekaartje in doen of u maakt zelf een kaartje met uw eigen tekst. Leverbaar vanaf 100 stuks.

Behalve deze kofferlabels met insteekhoes, kunt u bij Etikettenkoning.nl ook terecht voor kunststof ticketmapjes. Ook deze kunnen wij t/m full-colour voor u bedrukken.

Heeft u interesse? Belt u dan met 073-5941029 of mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl voor uw prijsaanvraag voor uw kunststof kofferlabels met insteekhoes.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Kofferlabels met insteekhoes
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten