Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Kofferlabels met insteekhoes

  • snelle offerte
  • verschillende formaten leverbaar
  • bedrukking t/m full-colour
  • diverse materialen leverbaar
  • ook kleinere oplages leverbaar
  • deskundig advies

 

Kofferlabels en bagagelabels maken tegenwoordig een essentieel onderdeel uit van ons assortiment. Daarom bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Etikettenkoning.nl levert zowel blanco als en gekleurde kofferlabels uit voorraad. Ook hebben we kofferlabels uit voorraad leverbaar, welke zo bedrukt zijn dat de reiziger de naw-gegevens, bestemming en accommodatie zelf kan invullen.

Het merendeel van de kofferlabels wordt echter bedrukt in huisstijl met naam en logo van het bedrijf. Dit kan aan één of twee zijden van 1 kleur tot en met full-colour al vanaf 500 stuks. Kijk voor meer informatie eens naar kofferlabels met insteekhoes.

Kofferlabels op maat

Ons standaard kofferlabel formaat is 50 x 213 mm. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook een kofferlabel op een afwijkend formaat leveren. Dit doen we altijd in overleg met onze productie, omdat het wel goed gelust moet kunnen worden, nadat de kofferlabels zijn geproduceerd.

Kofferlabels worden natuurlijk in de reisbranche gebruikt, maar wij leveren ook kofferlabels als een soort codering of aanduiding, dus als codeerlabel. Denkt u eens aan allerlei producten waarop u bijvoorbeeld geen zelfklevend etiket kunt plakken, maar wel een kofferlabel omdat het ook weer gemakkelijk verwijderbaar moet zijn. Bijvoorbeeld bij containers, emmers, maar ook fietsen, auto-stuurwielen en vele andere toepassingen. Hieronder vindt u een aantal links van pagina’s die u daarin verder kunnen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan fietslabels, containerlabels, trouwlabels, golflabels, doorluslabels, kratlabels, emmerlabels, promotielabels, onderhoudslabels, logistieke labels, datumlabels, marketinglabels etc.

Vanzelfsprekend leveren wij ook ticketmapjes, zodat u alles onder één dak kunt onderbrengen.

Meer informatie?

Bel 073-5941029 voor een prijsaanvraag of méér informatie of mail ons vandaag nog aan info@etikettenkoning.nl voor een prijs en wij zullen u dezelfde dag nog een prijs geven voor uw kofferlabels of bagagelabels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot kofferlabels? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u heeft een reactie binnen 2 uur!

Kofferlabels met insteekhoes: deze duurzame kunststof kofferlabel wordt veelal gebruikt als gadget voor uw klanten. Onze duurzame kunststof kofferlabels met insteekhoes kunnen t/m full-colour worden bedrukt aan één zijde.

Omdat deze kofferlabels zijn voorzien van een insteekhoes aan de rugzijde, waar u bijvoorbeeld een visitekaartje in kunt steken of een kaartje met de bestemming erop, kunt u deze kofferlabels meerdere keren gebruiken. Het wordt daarom een duurzaam kofferlabel. Deze kofferlabels met insteekhoes worden indien gewenst geleverd met blanco witte tickets waarop Uw klanten hun naam en adresgegevens kunnen noteren.

Ook leveren wij transparante, rode en oranje kunststof kofferlabels met insteekhoes uit voorraad. Dit is handig, want deze hoeft u niet te laten bedrukken. u kunt er een visitekaartje in doen of u maakt zelf een kaartje met uw eigen tekst. Leverbaar vanaf 100 stuks.

Behalve deze kofferlabels met insteekhoes, kunt u bij Etikettenkoning.nl ook terecht voor kunststof ticketmapjes. Ook deze kunnen wij t/m full-colour voor u bedrukken.

Heeft u interesse? Belt u dan met 073-5941029 of mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl voor uw prijsaanvraag voor uw kunststof kofferlabels met insteekhoes.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Kofferlabels met insteekhoes
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten