Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Kistlabels

  • snelle offerte
  • uit voorraad leverbaar
  • kunststof materiaal
  • 3-baans op rollen
  • ook kleinere oplages leverbaar
  • beschrijfbaar met pen of permanent marker
  • deskundig advies

 

Kistlabels op maat voor diverse doeleinden

Men kan kistetiketten natuurlijk voor tal van doeleinden gebruiken. Kistlabels worden echter vooral gebruikt om kisten en kratten te voorzien van informatie. De kistetiketten uit voorraad zijn wit. Bij grotere aantallen is het ook mogelijk om de labels in kleur te leveren.

Kistlabels worden door ons uit voorraad geleverd. Deze kistetiketten worden 3-baans op een rol geleverd. Onze kistlabels zijn verkrijgbaar vanaf 2.000 stuks.
Het materiaal is een witte kunststof voorzien van een speciale coating waardoor je er goed op kan schrijven met een pen of watervaste stift.

Heeft u een prijsaanvraag voor onze kistlabels, klikt u dan op de link hiernaast of belt u met 073-5941029 en wij maken voor u een goed voorstel voor onze kistlabels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Kistlabels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten