Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Hangetiketten

Hangetiketten voor al uw kleding
Heeft u kledingstukken waar u hangetiketten voor nodig heeft? Dan bent u bij Etikettenkoning.nl aan het juiste adres! Etikettenkoning.nl levert u zowel blanco als bedrukte hangkaartjes. Als u liever uw hangetiketten zelf bedrukt, kan dit met behulp van een etikettenprinter. Hiermee kunt u alle informatie aanbrengen die u nodig heeft, zoals artikel- en prijsinformatie en de barcode. Heeft u de hangetiketten of hangkaartjes liever bedrukt? Wij regelen dit graag voor u.

Verschillende formaten, kleuren en materiaalsoorten
Bij Etikettenkoning.nl heeft u de keuze uit verschillende kleuren, formaten en materiaalsoorten voor uw hangetiketten. Van 1 kleur tot en met full-colour op ‘gewoon’ papieren kwaliteit of kiest u liever hufterproof kwaliteit? Het is allemaal mogelijk.

Verder kunt u uw hangetiket of hangkaartje voorzien van een tussenperforatie tussen de labels om het kaartje aan het desbetreffende artikel te hangen middels uw ridderspoor of textielpin. De rugzijde van de hangetiketten kunnen worden voorzien van een black-mark. Deze zwarte balk dient voor het lezen door uw volautomaat of etikettenprinter.

Etikettenkoning.nl levert u een totaalpakket
Bent u op zoek naar een totaalpakket? Ook dat is mogelijk! Zo leveren wij naast uw hangetiketten, ook etikettenprinters, riddersporen en etiketteer software. Zo heeft u al uw benodigde producten gemakkelijk in één bestelling.

Wilt u advies over de mogelijke formaten, kleuren en materiaalsoorten voor uw hangetiketten of hangkaartjes? Neem dan contact met ons op via 073-5941029 of vraag vrijblijvend een offerte aan. u ontvangt een reactie binnen 2 uur!

Lees meer

Offerte aanvragen voor Hangetiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten