Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Printkoppen

Printkoppen/printheads worden door Etikettenkoning.nl geleverd voor alle voorkomende merken etikettenprinters, SATO, ZEBRA, TOSHIBA TEC, AVERY, INTERMEC, GODEX, DATAMAX, METO en CONTACT e.a.

De printkop/printhead is een essentieel onderdeel van uw etikettenprinter. Het is belangrijk dat de onderdelen van uw etikettenprinter goed worden onderhouden en dan met name uw printkop/printhead. De printkop komt constant in contact met bewegende producten: de etiketten of ribbon/carbonlint en de rubberen rol. De kwaliteit van de etiketten en carbonlinten heeft tezamen met het onderhoud van de printkop een directe invloed op de levensduur van uw printkop/printhead.

Het is vergelijkbaar met de banden van uw auto. Deze moeten ook steeds periodiek draaien, gebalanceerd en uitgelijnd worden, anders moet u ze ook sneller wisselen dan iemand die ze op advies van de fabrikant onderhoudt. Etikettenkoning.nl kan ook de printkop voor uw etikettenprinter leveren.

Belt u met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel voor uw printkop/printhead.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Printkoppen
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten