Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Banden etiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• sterke Tyre belijming
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

* in overleg met productie

Bandenetiketten voor de opslag van banden

Bandenetiketten worden veel gebruikt bij de opslag van autobanden. Bij het wisselen van zomer- en winterbanden gaan de gedemonteerde banden de hele zomer- of juist winterperiode de opslag in. Het is daarom belangrijk dat de etiketten op deze autobanden goed blijven plakken, zodat er geen informatie verloren gaat.

Welke etikettenprinter kan ik gebruiken voor het printen van mijn bandenetiketten?

Onze bandenetiketten werken op ieder type etikettenprinter, waaronder de apparatuur van SATO, Zebra, Toshiba, Avery, Novexx, Brady en Altec en andere merken. De bandenetiketten worden op rollen geleverd eventueel met een perforatie tussen de etiketten, zodat u ze gemakkelijk per stuk kunt afscheuren.

Standaard formaat of maatwerk banden etiketten

Het formaat bandenetiketten dat we standaard op voorraad hebben is 96 x 96 mm, met een tussenperforatie zodat u ze per stuk kunt afscheuren. Mocht u echter een ander formaat wensen, dan is dat geen probleem! Wij produceren onze etiketten in ieder formaat.

Wilt u meer informatie over onze bandenetiketten?

Bandenetiketten kunnen wij van blanco t/m full colour leveren en uiteraard is maatwerk mogelijk en kunt u uw wensen voor bijvoorbeeld de opdruk of het formaat aan ons doorgeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-5941029  of stuur ons een e-mail naar info@etikettenkoning.nl. Wilt u direct een prijs aanvragen? Vraag dan direct een offerte aan, u ontvangt binnen 2 uur van ons een reactie.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Banden etiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten