Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Domingstickers

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

Reclamedrager

Domingstickers: deze reclamedrager geeft nét dat beetje meer uitstraling aan uw logo. Tevens maakt u er een weerbestendig en UV-bestendig object van. Door er een tweecomponenten coating op aan te brengen krijgt het logo een 3D-effect en dus een domingsticker. Deze reclamedrager wordt ook wel domingsticker, gewoonweg doming of crystal label genoemd.

Deze toepassing is een ideale manier om uw product te promoten. Het geeft een duurzame uitstraling en is opvallend. De toepassingen zijn eindeloos.

Regelmatig komt het toch voor dat particulieren uw sticker of reclamedrager van het product achteraf verwijderen omdat ze het storend vinden. Met onze doming stickers hoeft u daar niet bang voor te zijn.

*in overleg met productie

Maatwerk

De domingstickers of crystal labels zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en vorm, op glansfolie, vinyl, chroomfolie, goudfolie, aluminiumfolie. Tevens kunnen we maatwerk leveren op diverse dragers. Al vanaf 100 stuks leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Ons bedrijf is voorzien van een volautomatische straat om deze domingstickers snel en effectief te kunnen produceren. Wilt u ook uw bedrijfsnaam of logo op een nette manier uitstraling geven zodat het product optimaal gepresenteerd wordt? Heeft u nagedacht over vorm, formaat, de kleuren en het aantal, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Belt u met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken direct een scherpe prijs voor uw doming stickers of crystal labels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Domingstickers

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten