Verzendetiketten

Verzendetiketten worden overal in de logistieke wereld gebruikt om zendingen van A naar B te krijgen. Verzendetiketten bevatten belangrijke informatie, zoals het adres van de afzender, adres van de geadresseerde én een unieke code zodat het pakket getraceerd kan worden. Dat is de essentie van een verzendetiket of adresetiket.

Etikettenkoning levert verzendetiketten in de standaardformaten: 100 x 150 mm, 102 x 152 mm en 100 x 210 mm. Daarnaast leveren we uiteraard de SSCC labels in 148 x 210 mm. Ook produceren wij verzendetiketten op maat; geheel naar de wens van uw formaten. U kunt hiervoor een offerte aanvraag doen bij het desbetreffende etiket wat u graag wilt bestellen of belt u met één van onze specialisten op het nummer 073-5941029.

Waar worden verzendetiketten voor gebruikt?

Verzendetiketten of -labels worden ingezet om zendingen, zoals enveloppen, pakketjes of pallets van A naar B te krijgen. Met name webshops, distributiecentra, warehouses, transporteurs en logistieke bedrijven maken hier gebruik van. Elk bedrijf heeft verzendetiketten nodig als men goederen verstuurt via bekende pakketdiensten als DHL, DPD, GLS, UPS en PostNL.

Verzendlabels voor desktop en industriële printers

Onze verzendetiketten zijn gemaakt in thermo eco kwaliteit met een goede permanente belijming. De etiketten worden op kleine rollen geproduceerd voor de desktop printertjes en op grote rollen voor de industriële etikettenprinters. De standaard formaten zijn voor zowel de desktop als de industriële printers bij ons uit voorraad leverbaar.

Wilt u graag meer informatie over onze adresetiketten?

Het produceren van een andere maat dan de standaard formaten is geen enkel probleem. U kunt online een offerte aanvragen en uw specifieke wensen aan ons doorgeven. Belt u liever? Uiteraard zijn wij ook te bereiken via telefoonnummer 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl.

Lees meer