Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Volgnummersysteem

Heerlijk, het idee dat u als consument weet wanneer u aan de beurt bent. u trekt een nummertje en voordringen is verleden tijd! Een fijn idee, voor zowel de klant in de winkel, als voor u als winkelier of service center. Het is mogelijk met een volgnummersysteem of volgnummerapparaat.

Waarom een volgnummersysteem van Etikettenkoning?

Momenteel kunt u profiteren van een aanbieding op een compleet volgnummersysteem. u betaalt slechts €245,- (exclusief BTW en verzendkosten). Volgnummersysteem inclusief:

• Volgnummerdisplay
• Vaste bedieningsknop
• Draadloze afstandsbediening
• Volgnummer-dispenser
• 1 volgnummerrol (2.000 volgnummertickets)

Eenvoudig te monteren
Etikettenkoning.nl levert u een volgnummersysteem of volgnummerapparaat welke naast zeer gebruiksvriendelijk, ook zeer eenvoudig te monteren is. u kunt de volgnummerdisplay aan bijvoorbeeld een muur monteren door middel van een bijgeleverde schroef met plug. In de volksmond noemt men dit systeem ook wel ‘nummertjesapparaat’ of ‘nummertjesautomaat’.

Aan het volgnummersysteem zit een vaste bedieningsknop en ook leveren wij er een afstandsbediening bij. u kunt er, indien u dat wenst, meerdere afstandsbedieningen bij bestellen. Die zullen wij dan direct op dezelfde frequentie afstemmen.

Ook kunnen wij voor u zowel de volgnummerdispenser, de volgnummerrollen als de volgnummerpaal leveren. De volgnummerrollen bestaan uit 2000 volgnummer-tickets en zitten per 40 rollen verpakt in een doos.

Een volgnummersysteem bestellen?
Wilt u een volgnummersysteem of volgnummerapparaat bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw volgnummersysteem, geef telefonisch uw bestelling door via 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en u ontvangt direct van ons een reactie!

Lees meer


EUR  296,45 incl. BTW


Vanaf €30,- excl. BTW gratis verzending!

Proforma aanvragen Bel mij terug

Proforma aanvragen


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten