Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Inno sealer

Innoseal zaksluitsystemen/Innoseal zakkensluiters worden door Etikettenkoning al sinds 1991 verkocht. Deze hersluitbare zaksluitingen werden door ons sinds die tijd al verkocht onder de naam Pritt-sealer, Novemsealer en de laatste jaren als Innosealer. Het is het eerste unieke concept , waarbij je een hersluitbare sluiting hebt gecombineerd met tape.

Het systeem van de Innosealer is uniek omdat je een tamper evident sluiting hebt, d.w.z. omdat de zak perfect sluit, je de versheid van de producten kunt garanderen. Uw klant kan zien dat er, nadat de zak is gesloten d.m.v. de Innosealer, de verpakking niet meer is open geweest, aan de hand van de onaangebroken sluiting.

De Innosealer is een gesloten systeem, waardoor er minder snel vuil e.d. in de sealer kan binnen dringen. De Innosealer is gemaakt van een duurzaam kunststof materiaal , welke zelfs ook in de vaatwasser kan worden gereinigd.

Etikettenkoning.nl levert nagenoeg alle sluitsystemen in de markt, maar de Innosealer is wel degelijk één van de beste oplossingen om Uw zakken te sluiten, zodat u een klantvriendelijke sluiting krijgt.

Belt u met 073-5941029 of mailt u met info@etikettenkoning.nl voor meer informatie of voor prijsinformatie over onze Innosealers.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Inno sealer

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten