Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kunststof labels

Kunststof labels worden door Etikettenkoning.nl vervaardigd in verschillende diktes. Kunststof kaartjes en kunststof labels zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan formaten en kleuren.Wij hebben een standaard formaat van 80 x 150 mm, voorzien van één boorgat, in diverse kleuren uit voorraad leverbaar.

Kunststof labels kunnen full color worden bedrukt en worden vaak voorzien van een boorgat t.b.v. het bevestigen met een kabelbinder of touwtje. Onze kunststof labels / kaartjes zijn gemaakt van een duurzaam materiaal, meestal vervaardigd uit synaps (een recyclebaar kunststof).

De kunststof labels worden voor vele doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld voor aan kleding en kledinghangers, emmers, jerrycans, rolcontainers, zeecontainers. Ze zijn ook handig in andere sectoren om te coderen. Bijvoorbeeld bij de uitgifte en binnenkomst van goederen.

Meer informatie over uw kunststof labels nodig?

Voor advies of meer informatie of een offerteaanvraag, belt u ons gerust. U kunt ons bereiken op 073-5941029. U kunt ook op de link hiernaast klikken voor een offerteaanvraag voor onze kunststof labels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kunststof labels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten