Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Bedrukte Stickers

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• ook met laminaat mogelijk
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

 

* in overleg met productie

Stickers levert Etikettenkoning.nl in allerlei vormen en formaten, al naar gelang de wens van de klant. Etikettenkoning kan de stickers produceren tot en met een full-colour bedrukking. De sticker kunnen wij leveren in een afneembare of een permanente belijming. De meeste stickers drukken wij in een zeefdruk kwaliteit, zodat de stickers een duurzaam karakter krijgen.

De stickers krijgen door deze druktechniek een betere weerbestendigheid, een betere krasvastheid en de kleuren blijven hierdoor beter beschermd.

We kunnen Uw sticker maken in een matte of glanzend wit vinyl of juist een transparant vinyl. Wilt u de levensduur van de stickers optimaliseren, dan kunt u ervoor kiezen om de sticker te laten lamineren. De sticker is dan nog beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Het is van groot belang tevoren goed na te denken om welke toepassing het gaat, zodat we u het beste advies kunnen meegeven. Wordt de sticker binnen of buiten gebruikt? Wat voor een ondergrond is het, een vlakke of een ruwe ondergrond? Is het een promotiesticker welke u gaat uitdelen?

Etikettenkoning ziet graag Uw prijsaanvraag per telefoon 073-5941029 of per email info@etikettenkoning.nl van u tegemoet, zodat we snel een goed voorstel op de mail kunnen zetten voor Uw stickers.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Bedrukte Stickers


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten