Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Magneetetiketten

Magneetetiketten uit een flexibele kunststof met een gele of witte toplaag zijn permanent magnetisch. Ideaal voor alle metalen stellingen.

Magneetetiketten op rol of per stuk

Etikettenkoning kan u deze magneetetiketten leveren op rol of per stuk in nagenoeg ieder gewenst formaat en zowel nat als droog uitwisbaar. u kunt de magneetiketten op rol gewoon met een permanentmarker (viltstift) beschrijven. Indien u kiest voor een magneetetiket op de rol, dan bepaalt u zelf welke afmeting u gebruikt door deze te snijden of te knippen.

Eenkleurige magneetetiketten t/m full-folour magneetetiketten

Wij kunnen u zowel blanco als bedrukte magneetetiketten leveren. Denkt u aan magneetetiketten voorzien van stellingnummers, locatienummers of locatiecodes. Deze kunnen wij allemaal kant-en-klaar voor u bedrukken. Ook is het mogelijk om de magneetetiketten door ons te laten voorzien van een laminaatlaag, hierdoor krijgen de magneetetiketten een nóg duurzamer karakter.

Ook leveren wij A4-vellen voorzien van cijfers en/of letters en magneethoezen welke u op stelling of auto kunt plakken. Hierin kunt u een A4-vel doen met instructiegegevens. Deze magneethoezen kunnen in verschillende formaten geleverd worden.

Wij helpen u graag met de juiste magneetetiketten

Belt u met 073-5941029 of mailt u ons info@etikettenkoning.nl voor een offerte en we maken er direct werk van. U ontvangt dan snel een offerte van ons voor uw magneetetiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Magneetetiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten