Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

ET-808 Zakkensluiter

De ET-808K is een zwaar model zakkensluiter met een as waarop u rollen tape van 9/12/15 mm kunt verwerken met een kern van 76 mm.

Deze zakkensluiter heeft een brede doorgang geschikt voor gebruik van dikke plastic zakken. De ET-808 wordt veelal gebruikt in de AGF branche, maar kan uiteraard in iedere productie omgeving gebruikt worden waar dikkere zakken gesloten moeten worden.

Uiteraard levert Etikettenkoning ook de benodigde tapes voor deze zakkensluiter.

Heeft u interesse in deze zakkensluiter?
Neem dan contact met ons op door het offerte aanvraagformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen naar: info@etikettenkoning.nl of bel naar ons kantoor op tel: 073-5941029.

 

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor ET-808 Zakkensluiter

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten