Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Vloersticker

Vloerstickers worden door Etikettenkoning BV geleverd in verschillende formaten en kleuren met of zonder opdruk , eventueel voorzien van locatiecode en unieke barcode voor uw logistiek magazijn/warehouse.

Deze vloerstickers zijn voorzien van een deugdelijke belijming waardoor de etiketten goed op de vloeren blijven kleven. De vloer moet dan wel een gladde ondergrond hebben.

Wilt u ook vloerstickers gebruiken voor een goede logistieke oplossing, belt u dan met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl. u kunt natuurlijk ook een offerteformulier invullen. u ontvangt dan binnen 2 uur van ons een reactie.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Vloersticker
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug

Sluiten