Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Vloerstickers

Vloerstickers bestellen voor binnen- en/of buitengebruik

Vloerstickers worden door Etikettenkoning BV geleverd in verschillende formaten en kleuren met of zonder opdruk, eventueel voorzien van locatiecode en unieke barcode voor uw logistiek magazijn/warehouse. Vloerstickers vallen direct op, dus de attentiewaarde is hoog

Deze vloerstickers zijn voorzien van een deugdelijke belijming waardoor de etiketten goed op de vloeren blijven kleven. De vloer moet dan wel een gladde ondergrond hebben.

Wilt u ook vloerstickers gebruiken voor een goede logistieke oplossing, belt u dan met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl. U kunt natuurlijk ook een offerteformulier invullen. dan ontvangt u binnen 2 uur een reactie van ons. Weet u precies waar u aan toe bent!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Vloerstickers

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten