Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Promotionele etiketten

Promotionele etiketten worden voor ontelbare doeleinden gebruikt. Denkt u er eens aan deze etiketten te gebruiken om nieuwe producten aan de man te brengen, producten te promoten, marketingacties.

Deze etiketten kunnen wij in papier produceren, maar ook in kunststof, bijvoorbeeld voor op waterflesjes die ter promotie worden aangeboden.

Ook is het mogelijk om zoals met de 3 op Reis koffer-labels, de labels zelfklevend te maken, zodat de gebruiker er nadat hij/zij de kofferlabel heeft gebruikt hem nog als herinnering ergens op kan plakken. Ook dat is marketing. Als men u naam maar vaak genoeg ziet.

Het is een mooi product dat t/m full-colour te bedrukken is. Vraagt u een sample exemplaar aan.

We kunnen uw etiketten in vele verschillende formaten en vanaf een gering aantal al leveren. Vraag nu uw prijs aan via: info@etikettenkoning.nl of bel naar: 073-5941029 voor uw promotionele etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Promotionele etiketten
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten