Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Promotionele etiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

Marketing actie met promotionele etiketten

Promotionele etiketten worden voor ontelbare doeleinden gebruikt. Denk er eens aan deze etiketten te gebruiken om nieuwe producten aan de man te brengen, producten te promoten of marketingacties mee te voeren. Met de juiste promotie etiketten trekt u gegarandeerd de aandacht!

Deze pomotionele etiketten kunnen wij in papier produceren, maar ook in kunststof, bijvoorbeeld voor op waterflesjes die ter promotie worden aangeboden. Ook is het mogelijk om zoals met de 3 op Reis kofferlabels, de labels zelfklevend te maken, zodat de gebruiker er nadat hij/zij de kofferlabel heeft gebruikt hem nog als herinnering ergens op kan plakken. Ook dat valt natuurlijk onder marketing, wanneer u men blijft confronteren met uw merk.

Promotionele etiketten op maat laten inprinten?

Het is een mooi product dat t/m full-colour te bedrukken is. Vraag een sample exemplaar aan, zodat u kunt zien of deze geheel naar wens is. We kunnen uw etiketten in vele verschillende formaten en vanaf een gering aantal al leveren. Vraag nu uw prijs aan via  info@etikettenkoning.nl of bel naar 073-5941029 voor uw promotionele etiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Promotionele etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten