Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Bedrukte laserveletiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar (bekijk hier de verschillende formaten)
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies

 

Etikettenkoning levert bedrukte laserveletiketten (ook wel A4 etiketten, A4 stickervellen of A4 vellen genoemd) in vele verschillende formaten en vormen. We leveren deze bedrukte laservellen ook in verschillende kwaliteiten en belijmingen. Weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent? Neemt u dan een kijkje op deze pagina, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

A4 etiketten en A4 vellen op maat

A4 laserveletiketten worden voor diverse doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan logistieke doeleinden zoals doosetiketten en pakbonformulieren, in bibliotheken als boeketiketten, in de voedsel- en drankenindustrie als productetiket of zelfs als inventarislabel. A4 etiketten op maat zijn om die reden erg handig. Wij kunnen de stickervellen voorzien van uw logo, snijden ze in formaat naar wens, of kunnen ze voorzien van een full-colour print.

Bedrukte laserveletiketten bestellen?

Wilt u bedrukte laserveletiketten of A4 etiketten bestellen? Neem direct contact met ons op of vraag online een offerte aan.

De mogelijkheden en toepassingen van onze A4 etiketten

70/60 wit permanent laser
Dit is de meest gebruikte kwaliteit. Standaard toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Voor logistieke toepassingen: dooslabels, pakbonformulier met geïntegreerde sticker. Deze constructie is uitermate geschikt voor een ruim gamma aan laserprinters en copiers en kan worden ingezet voor diverse standaard toepassingen. Geschikt voor : laser, copier(kleur en zwart/wit), inkjet en offsetbedrukking Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op droge ondergrond bij minimum. 5°C; te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
70/60 wit afneembaar laser
Toepassing: plakken op papier, karton, glas, folie en hout ea. Voor tijdelijke etikettering zoals bij verhuizing. Etiketten laten zich eenvoudig verwijderen. Dit materiaal heeft naast zijn standaard toepassingen, bijzonder goede eigenschappen bij het kleven op karton, polyethyleen en staal. Hou er rekening mee, dat afneembare belijming veroudert en stilaan permanent wordt. Geschikt voor: laser, copier,(kleur en zwart/wit), inkjet en offset bedrukking. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen vanaf -25°C. Te gebruiken tussen +200°C(kortstondig) en -40°C.
Ever Removable laser
Toepassingen: plakken op papier, karton, glas, folie hout ea. Voor tijdelijke etikettering zoals bij een verhuizing. Etiketten laten eenvoudig verwijderen. Afneembaar materiaal dat geen lijmresten achter laat op het substraat waarop gekleefd wordt. Blijft afneembaar door de jaren heen ! Vindt vooral zijn toepassingen waar het etiket lange tijd afneembaar moet blijven en waar standaard afneembaar na verloop van tijd permanent wordt. Voorbeeld: boeken, luxe verpakkingen, in zonlicht, meubelen, vensterglas. Geschikt voor: laser, copier,(kleur en zwart/wit), inkjet en offset bedrukking.
70/80 wit permanent laser
Als er een stijvere constructie wordt verlangd, o.a. voor grote multifunctionals. Standaard toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Voor logistieke toepassingen: dooslabels, pakbonformulieren met geïntegreerde sticker. Deze constructie is vanwege het zwaarder rugpapier bijzonder geschikt voor snellopende laserprinters en copiers, maar kan ook perfect ingezet worden voor diverse standaard toepassingen. Geschikt voor: printen met zwart/wit, kleur en inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op droge ondergrond bij minimum 5°C; te gebruiken tussen +60°C en -20°C.
Laser Hoogglans
De etiketten met de sterkste uitstraling ! Toepassingen: plakken op papier, golfkarton, folie, staal, hout, lichte condens(uitproberen). Voor het maken van producten met uitstraling, flessenlabels, chique dooslabels, lang staande magazijn voorraden. Er is vrijwel geen verschil te zien tussen gedrukte etiketten en uw eigen product etiket. Deze constructie is bijzonder geschikt voor kleurtoepassingen met hoogglans aspect. Door zijn waterafstotende eigenschappenwordt dit materiaal ook gebruikt voor het etiketteren van vaten. Geschikt voor: laser, copier, (kleur en zwart/wit) en offset bedrukking; maar niet geschikt voor inkjet. Vereiseten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum 0°C; te gebruiken tussen +80°C en -20°C.
Super Strong 70/80 extra permanent
Als er een goedkope beter plakkende kwaliteit wordt gevraagd ! Toepassingen: plakken op stoffig papier, slecht golfkarton, folie, hout, lichte condens(uitproberen). Voor logistieke toepassingen: dooslabels, lang staande magazijn voorraden. een gelijkwaardige constructie als bij de 70/80 kwaliteit maar met een krachtigere belijming voor wat moeilijker te bekleven oppervlakken. Geschikt voor: printen met zwart/wit, kleur en inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op droge ondergrond bij minimum 0°C; te gebruiken tussen +60°C en -20°C.
Deepfreeze 70/80 wit permanent
Toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Voor diepvriesporducten en ander sterk gekoelde producten. een gelijkwaardige constructie als de 70/80 permanent maar met een specifieke diepvries belijming voor toepassingen in koude omstandigheden. Na het aanbrengen op droge oppervlakken is dit product goed vochtbestendig. Geschikt voor: printen met zwart/wit, kleur en inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen tot -10°C op droge en licht berijmde oppervlakken; te gebruiken tussen +60°C en -40°C.
Carpetlabel
Toepassingen: plakken op papier, karton, folie, rubber, staal en carpetten, vloerkleden. Het is een dik papieren etiket speciaal voor sterk vervuilde oppervlaktes. Wordt ook gebruikt voor het plakken rond hoeken van dozen. Toepassing: slechts beperkt geschikt voor laser en copier(kleur en zwart/wit). let op !! bij grotere runs kan de belijming gaan bloeden tijdens het inbakken; geschikt voor offset- en inkjet bedrukking. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum 0°; te gebruiken tussen +80°C en -40°C.
Waterafwasbaar(Aqualabel)
Toepassingen: plakken op stalen en kunststof deksels en afdekschalen. Voor het labels van maaltijden in ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en bejaardentehuizen. NB het labeltje lost niet op, maar de lijm wordt week en het etiket laat zich eenvoudig verwijderen. Materiaal is speciaal ontworpen voor gebruik in industriële keukens(ziekenhuizen en zorgcentra) waar maaltijden geïndividualiseerd moeten worden. hat afwassen nadien wordt dan wel heel eenvoudig. Geschikt voor: laser, copier, (kleur en zwart/wit) inkjet en offset bedrukking. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum +5°C; te gebruiken tussen +80°C en -20°C. Niet te gebruiken op
Ever Removable laser
Toepassingen: plakken op papier, karton, glas, folie hout ea. Voor tijdelijke etikettering zoals bij een verhuizing. Etiketten laten eenvoudig verwijderen. Afneembaar materiaal dat geen lijmresten achter laat op het substraat waarop gekleefd wordt. Blijft afneembaar door de jaren heen ! Vindt vooral zijn toepassingen waar het etiket lange tijd afneembaar moet blijven en waar standaard afneembaar na verloop van tijd permanent wordt. Voorbeeld: boeken, luxe verpakkingen, in zonlicht, meubelen, vensterglas. Geschikt voor: laser, copier,(kleur en zwart/wit), inkjet en offset bedrukking. Niet te gebruiken op producten die nadien langdurig verwarmd worden.(meer dan 100°C. ook niet op glas gebruiken.
Pharmalabel
Toepassingen: plakken op papier, karton, folie, glas. het is een bijzonder soepel papier dat rond buisjes geplakt kan worden. Laboratoria en ziekenhuizen hebben dit nodig voor de kleine bloedbuisjes. Wordt met name gebruikt op buisjes met kleine diameter.; de speciale vezelstructuur van het frontmateriaal zorgt er voor dat de etiketten niet loslaten van het sterk gebogen oppervlak. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op droge ondergrond bij minimum +5°C; te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
Coverall / Opaak
Toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Voor hte overplakken van foute oude etiketten. Over geplakte teksten en barcodes zijn niet meer te lezen! Dit materiaal met een zwarte belijming wordt gebruikt om onderliggende delen af te dekken. Toepassing: printen met zwart/wit, kleur en inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum van +5 °C. Te gebruiken tussen +60°C en -20°C.
MC 80 Machinegestreken half glanzend
Toepassingen : plakken op papier, karton, folie en glas. Licht gesatineerd papier met uistekende afdruk in full-colour en dus bijzonder geschikt voor digitale druk. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op droge ondergrond bij minimum 0°C te gebruiken tussen +75°C en -15°C.
Transparant papier voor laser en copier(geen inkjet)
Toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Het is een volledig recyclebaar papieren etiket en wordt gekozen vanwege het milieu in plaats van polyester transparant. Toepassing: om een goede tonerhechting te verkrijgen is het af te raden om op snel lopende printers te printen; enkel kleurgebruik na testen. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum 0°C. te gebruiken tussen +80°C en -20°C.
Piggy Back Laser wit
Toepassingen: papier, karton, folie . daar waar na het kleven van het etiket nog een extra inliggend label is, dat men kan afhalen. Applicatietemperatuur: +5°C.
Fluor laservellen (rood, groen, geel en oranje)
Applicatie: papier, karton, folie. Voor logistieke toepassingen, dooslabels en opvallende palletlabels. Fluor bedrukt papier in 4 basis kleuren. Toepassingen: laser,copier (kleur en zwart/wit) en offset bedrukking , geen inkjet, tenzij na testen. Applicatie bij minimum 0°C. Te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
Standaard kleuren (geel, blauw, groen, rood en oranje)
Als er een goedkoop gekleurd etiket nodig is. Toepassingen: plakken op papier, karton, folie. Voor logistieke toepassingen, dooslabels en opvallende palletlabels. In de massa gekleurd papier:uitvoering in 4 standaardkleuren. Toepassing: laser,copier (kleur en zwart/wit), offset bedrukking en inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum +5°C. Te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
White Coat Film
Toepassingen: plakken op staal, hout, rubber,beton etc. Het is een dik kunststof etiket speciaal ontwikkeld voor moeilijk te bekleven oppervlaktes en voor buiten omstandigheden. Wordt veel ingezet voor het labelen van chemische vaten, ibc’s, (zee) containers. Een wit matte filmconstructie die vanwege zijn dikte en stevigheid goed geschikt is voor het handmatig aanbrengen van grote labels. Dit brengt evenwel mee dat enkel printers die vlot materiaal van 300 en 350 gram kunnen verwerken hiervoor geschikt zijn. Toepassing: laser, copier(kleur en zwart/wit), geen inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum +5°C. Te gebruiken tussen +120°C en -20°C.
Polyester wit mat
Toepassingen: plakken op staal, hout etc. Het is een dun kunststof etiket speciaal voor buitenomstandigheden. Wordt veel ingezet voor verplicht labelen van chemische vaten, ibc’s en (zee) containers. Constructie op basis van een witte matte polyester film. De hitte bestendigheid en de uitstekende eigenschappen voor buitengebruik maken van dit product een uitzonderlijk item. Uitsluitend te gebruiken op filmmateriaal en kunststof als ondergrond. Toepassing: laser , copier, (kleur en zwart/wit) géén inkjet ! Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum +5°C. Te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
Polyester transparant mat
Toepassingen: plakken op staal, hout, etc. Het is een dun kunststof etiket speciaal voor buitenomstandigheden. Constructie op basis van een matte transparante polyester film. Uitsluitend te gebruiken op filmmateriaal en kunststof als ondergrond. Toepassing: laser, copier,(kleur en zwart/wit); géén inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum van +5°C. Te gebruiken tussen +100°C en -20°C.
Polyester transparant glans
Toepassingen: plakken op staal, hout, etc. Het is een dun kunststof etiket speciaal voor buitenomstandigheden. Filmconstructie op basis van een glanzende transparante polyesterfilm. Uitsluitend te gebruiken op filmmateriaal en kunststof als ondergrond. Toepassing: laser, copier, (kleur en zwart/wit) géén inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum 0°C. Te gebruiken tussen +80°C en -20°C.
Aluminium Polyester Zilver
Toepassingen: plakken op staal, hout, kunststof etc. Het is een dun kunststof etiket speciaal ontwikkeld voor sterk vervuilde oppervlaktes en buitenomstandigheden. Wordt wel ingezet om er type- dan wel serienummer plaatjes van te maken. Denk aan computers en andere electrische apparatuur. Toepaasing: monochroom laser en copier (kleurtoepassingen vooraf testen); géén inkjet. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen op ondergronden van minimum +5°C. Te gebruiken tussen +80°C en -20°C.
Polyethyleen
Toepassingen: plakken op staal, hout, rubber, beton etc. Het is een dik kunststof etiket speciaal voor buitenomstandigheden. Wordt veel ingezet voor het labelen van chemische vaten , ibc’s ,(zee)containers vanwege certificering. ook voor inkjetprinters geschikt ! Filmconstructie op basis van een matte witte PER film met lasercoating. Een van de weinige kunststoffen die zonder extra behandeling te bedrukken zijn met inkjet. Uitsluitend te gebruiken op filmmateriaal en kunststof als ondergrond. Toepassing: laser, copier (kleur en zwart/wit) en inkjet; het stansen van etiketten met ronde hoeken is af te raden, evenals het dichtbij de rand stansen. Vereisten bij het gebruik: aanbrengen bij minimum -5°C; te gebruiken tussen +150°C en -40°C.
Satijn(acetaatzijde) voor textiel toepassingen
Toepassingen: extra permanent plakken op stoffen ondergronden en kleding. Geweven acetaat met zijdeglans en gelamnieerd op een dikke kraft backing met rubberen belijming. Het frontmateriaal heeft een digitale coating voor een goede tonerhechting. Voor de totale constructie is er echter geen lasergarantie vanwege de rubberbelijming die bij het printen kan gaan bloeden, Dit materiaal is niet inkjetgeschikt. Toepassing: alhoewel de belijming niet lasergeschikt is wordt dit materiaal regelmatig digitaal geprint vanwege zijn sterke kleefkracht en zijn soepele structuur. Voorzichtigheid is geboden vanwege het mogelijk bloeden van de belijming tijdens printen. een uitvoering met randstripping wordt geadviseerd.
De klant wordt gevraagd duidelijk zijn toepassingen te specificeren vanwege het mogelijk achterblijven van lijmresten op het oppervlak waarop gekleefd wordt. Het aanbrengen op bepaalde soorten textiel kan leiden tot snelle verzwakking van de kleefkracht vanwege de reactie die kan optreden tussen materiaal en kunststof. Een bijkomend fenomeen is de migratie van de lijm door het frontmateriaal heen na langdurig kleven. Klachten hieromtrent kunnen wij niet aannemen.
Satijn(acetaatzijde) voor badges voor op kleding
Geweven acetaat met zijdeglans gelamineerd op ene dikke kraft backing met permanente belijming. Het frontmateriaal heeft een digitale coating voor een goede tonerhechting. Dit materiaal is niet inkjet geschikt. Kleefstof: speciale belijming die bij kortstondig gebruik in principe geen lijmsporen achter laat en daarom vooral zijn toepassing vindt als badges.

 

 

Bedrukken van laserveletiketten

Wij bedrukken van 1 PMS kleur tot full-colour. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet, zodat wij een voorstel op maat voor u kunnen maken. U geeft aan voor welke materiaalsoort of sticker papier u graag een voorstel zou willen ontvangen.

Wilt u graag een sample ontvangen van het betreffende materiaal, stuur ons dan even een mailtje of bel ons even. Wij staan u graag te woord.

Is uw interesse gewekt? Bel ons op 073-5941029 of stuur een e-mail naar info@etikettenkoning.nl. Direct een prijs aanvragen? Gebruik dan het aanvraag offerte formulier op deze pagina.

We zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Bedrukte laserveletiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten