Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Plastic ticketmapjes / Kunststof ticketmapjes

Plastic ticketmapjes / Kunststof ticketmapjes
Kunststof of plastic ticketmapjes zijn leverbaar in een standaard formaat, maar uiteraard met wat grotere aantallen ook in andere formaten verkrijgbaar. Deze plastic ticketmapjes kunnen wij zowel in een effenkleur en onbedrukt leveren, maar ook bedrukt met uw naam en/of logo of een andere tekst.

Voor ons standaardformaat ticketmapje of reisbescheiden etui werken we met een formaat van 220 x 248 mm (breedte x hoogte) open. De binnenzijde is voorzien van twee transparante vakjes. Deze kunststof ticketmapjes kunnen wij bedrukken tot en met 4 kleuren. Uiteraard kunt u ook reisbescheiden etuis laten produceren in andere formaten.

Bent u geïnteresseerd, dan maken wij graag een goed voorstel voor uw ticketmapjes. Belt u met één van onze specialisten via het volgende nummerL 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken direct een prima aanbieding voor uw ticketmapjes!

Lees meer

Offerte aanvragen voor Plastic ticketmapjes / Kunststof ticketmapjes


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten