Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Pinfeed etiketten

Pinfeed etiketten worden door ons nog steeds geleverd. In diverse formaten verkrijgbaar en zowel blanco als bedrukt.

Mail naar: info@etikettenkoning.nl of bel met 073-5941029 voor een snelle scherpe prijs!

Pinfeed etiketten, ook wel computeretiketten genaamd, zijn etiketten die zowel enkelbaans als mogelijk ook meerdere baans worden geproduceerd. Deze computeretiketten worden niet op rol geleverd maar zig-zag gevouwen in een doos. Hierdoor hoeft de gebruiker van deze computer etiketten of pinfeed etiketten minder vaak rollen te wisselen.

Nadat de etiketten door de etikettenprinter zijn bedrukt, vallen deze etiketten door hun zig-zag gevouwen methode, weer in de doos. Deze computeretiketten of pinfeed etiketten kunnen wij in verschillende formaten leveren en in verschillende belijmingen.

Heeft u vragen en of opmerkingen over deze computeretiketten, laat het ons dan weten en bel 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl.

Wilt u een bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen, klik dan op de link hiernaast en u ontvangt van ons een scherp voorstel voor onze pinfeed etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Pinfeed etiketten
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten