Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Ticketmapjes

Ticketmapjes of een reisbescheiden etui worden naast de kofferlabels uiteraard ook door Etikettenkoning.nl geleverd. Onze ticketmapjes vormen een essentieel onderdeel van uw reis om uw reisbescheiden goed te beschermen. Wij zijn in staat om ticketmapjes te produceren in verschillende formaten en op verschillende manieren, al naar gelang de wens van de klant.

Onze druktechniek maakt het mogelijk om uw ticketmapjes tot en met full-colour te kunnen bedrukken, waardoor u een prachtig product kunt creëren.

Etikettenkoning.nl werkt ook met een standaard formaat ticketmapje, waardoor u géén stansmeskosten heeft. Dit formaat is gesloten: 216 x 122 mm en open 331 x 244 mm. Aan de binnenzijde hebben we twee vakken, waarin u uw bescheiden kunt opbergen. Deze maken wij van sulfaatkarton. We bedrukken het gehele vel, waarna naar wens van de klant twee flappen naar binnen worden gevouwen en verlijmd, waardoor de twee vakken worden gecreëerd.

Werkt u liever met kunststof ticketmapjes, dan kan Etikettenkoning.nl u ook daarmee van dienst zijn. Ook hierin werken we met een standaardformaat ticketmapje of reisbescheiden etui van 220 x 120 mm (breedte x hoogte) gesloten. De binnenzijde is voorzien van twee transparante vakjes. Deze kunststof ticketmapjes kunnen wij bedrukken tot en met 4 kleuren. Uiteraard kunt u ook reisbescheiden etuis laten produceren in andere formaten.

Bent u geinteresseerd, dan maken wij graag een goed voorstel voor uw ticketmapjes. Belt u met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken u direct een prima aanbieding voor uw ticketmapjes!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Ticketmapjes

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten