Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Magneetlabels

Magneetlabels uit een flexibele kunststof met een gele of witte toplaag zijn permanent magnetisch. Ideaal voor alle metalen stellingen. Etikettenkoning.nl kan u deze magneetlabels leveren op rol of per stuk in nagenoeg elk formaat en zowel nat als droog uitwisbaar. u kunt de magneetiketten op rol gewoon met een permanentmarker (viltstift) beschrijven. Indien u kiest voor een magneetlabel op de rol, dan bepaalt u zelf welke afmeting u gebruikt door deze te snijden of te knippen.

Wij kunnen u zowel blanco als bedrukte magneetlabels leveren. Denkt u aan magneetlabels voorzien van stellingnummers, locatienummers of locatiecodes. Deze kunnen wij allemaal kant-en-klaar voor u bedrukken.Ook is het mogelijk om de magneetlabels door ons te laten voorzien van een laminaatlaag. Hierdoor krijgen de magneetlabels een nog duurzamer karakter.

Ook leveren wij A4-vellen voorzien van cijfers en/of letters en magneethoezen welke u op stelling of auto kunt plakken. Hierin kunt u een A4-vel doen met instructiegegevens. Deze magneethoezen kunnen in verschillende formaten geleverd worden.

Een offerte ontvangen voor uw magneetlabels?

Belt u met 073-5941029 of mailt u ons info@etikettenkoning.nl voor een offerte en we maken er direct werk van. u ontvangt dan snel een offerte van ons voor uw magneetlabels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Magneetlabels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten