Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Magneetlabels

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

Magneetlabels voor uw metalen stellingen

Magneetlabels uit een flexibele kunststof met een gele of witte toplaag zijn permanent magnetisch. Ideaal voor alle metalen stellingen dus! Etikettenkoning.nl kan u deze magneetlabels leveren op rol of per stuk in nagenoeg elk formaat. Het is mogelijk om de magneetlabels zo te maken dat ze of nat
of  droog uitwisbaar zijn. U kunt de magnetische etiketten op rol gewoon met een permanentmarker (viltstift) beschrijven. Indien u kiest voor een magneetlabel op de rol, dan bepaalt u zelf welke afmeting u gebruikt door deze te snijden of te knippen.

Blanco of bedrukte magneetlabels

Wij kunnen u zowel blanco als bedrukte magneetlabels leveren. Denkt u aan magneetlabels voorzien van stellingnummers, locatienummers of locatiecodes. Deze kunnen wij allemaal kant-en-klaar voor u bedrukken. Ook is het mogelijk om de magneetlabels door ons te laten voorzien van een laminaatlaag. Hierdoor krijgen de magneetlabels een nog duurzamer karakter.

Ook leveren wij A4-vellen voorzien van cijfers en/of letters en magneethoezen welke u op stelling of auto kunt plakken. Hierin kunt u een A4-vel doen met instructiegegevens. Deze magneethoezen kunnen in verschillende formaten geleverd worden.

* in overleg met productie

Een offerte ontvangen voor uw magneetlabels?

Belt u met 073-5941029 of mailt u ons info@etikettenkoning.nl voor een offerte en we maken er direct werk van. u ontvangt dan snel een offerte van ons voor uw magneetlabels.

Geen metalen maar kunststof of houten stellingen?

Gebruikt u geen metalen, maar kunststof of houten stellingen, dan kunnen wij u hiervoor ook locatielabels leveren welke U kunt plakken, of nieten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Magneetlabels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten