Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Carbonlinten

Carbonlinten en ribbons worden gebruikt om barcodes, logo’s, teksten, houdbaarheidsdata en inhoudsopgave door middel van een etikettenprinter op uw etiket te printen. Etikettenkoning.nl levert SATO carbonlinten, TEC carbonlinten, Zebra carbonlinten, Avery carbonlinten en carbonlint en ribbons van vele andere merken.

De carbonlinten kunnen wij in veel verschillende formaten en kwaliteiten leveren al naar gelang uw wens en de toepassing.

WAX carbonlinten/WAS linten en ribbons
Wax carbonlinten en ribbons zijn het meest voordelig, echter deze kwaliteit is niet voor alle toepassingen geschikt. Deze kwaliteit wordt met name ingezet voor het printen op een papieren materiaal, maar voor het printen op een kunststof kwaliteit als een PE of een vinyl of een gladde oppervlakte heeft u met de hieronder genoemde kwaliteiten een beter resultaat.

WAX/RESIN carbonlinten en ribbons
Deze wax/resin linten worden veelal gebruikt bij de wat gladdere ondergronden en kunststof materialen. Indien u twijfelt of een goed advies nodig heeft, kunt u altijd even bellen met 073-5941029.

RESIN carbonlinten en ribbons
Resin carbonlinten en ribbons worden gebruikt voor kunststof materiaalsoorten indien men vraagt om een krasvaste en slijtvaste bedrukking. Resin (Hars) carbonlinten zijn tevens geschikt om chemische en bestrijdingsmiddellen te etiketteren. Ze zullen niet oplossen bij gebruik op deze middelen.

Voor elk te bedrukken materiaal leveren wij de juiste kwaliteit. Zo leveren wij wax carbonlinten, wax/resin carbonlinten en ook resin carbonlinten.

Voor een goed advies kunt u altijd even bellen naar Etikettenkoning.nl op 073-5941029 of stuurt u een mail naar info@etikettenkoning.nl

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Carbonlinten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten