Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

SL1 tape dispenser

Etikettenkoning.nl levert tape-dispensers, waaronder hier de SL-1 tape-dispenser, een handmatige tape dispenser welke een door u vantevoren bepaald stukje tape af geeft.

U kunt op de tape-dispenser aangeven hoe groot het stukje tape moet zijn, door middel van de schroef aan de hendel los te draaien en de hendel of naar boven (langer stuk) of naar onder te bewegen (korter stuk) en de schroef weer vast te draaien.

Tape-dispenser bestellen?
Heeft u interesse in onze SL-1 tape-dispenser belt u dan naar 073-5941029 of vraag online een offerte aan. Binnen 2 uur ontvangt u van ons een reactie!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor SL1 tape dispenser

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten